Terima kasih kepada para pelanggan dan pengguna produk-produk Muna Asy Syifa' di atas kepercayaan kalian menggunakan produk kami. Penghargaan yang tidak terhingga kepada mereka yang sudi untuk berkongsi pengalaman kepada semua. Testimoni di bawah merupakan pengalaman sebenar mereka yang telah menggunakan produk kami. Mudah-mudahan sedikit -sebanyak dapat membantu dan memberi gambaran kepada pengguna baru. Semoga Allah memberkati dan merahmati kalian. Jazakumullahu khairan kathira...

Our products


MyCartopia.com Click here to get one

Wednesday, March 23, 2011

TESTIMONI GOUT

alhamdulillah la..suami saya elok pulak mkn jamu gout ni..baru 1/2 botol mkn..dah 2 tahun dia sakit ni. Minggu pertama asik membuang je, tapi bkn cirit-birit..bila dah seminggu dah x membuang..tapi sendi2 kaki dah x sakit, makan udang po...n boleh..selalu sakit.

ZANIDA

Saturday, March 6, 2010

TESTIMONI SABUN SERBAGUNA

CPT HILANGKAN KEHITAMAN CELAH PEHA/KETIAK

memang betul.. sgt elok utk org yg baru lepas bersalin sebab cepat hilang kehitaman yg ada kat celah peha, leher dan ketiak...
cubalah..
INA

JATUH CINTA DENGAN SABUN SERBAGUNA


Salam kak muna,

saya dah jatuh cinta dgn sabun serbaguna ni...berapa minimum order utk dapat harga borong/pengedar ek?
Dah guna 1..cepat je habis..huhuhu..best je rasa guna..tatau nak describe
lulur wajah tgh guna..sgt efektif kurangkan minyak kat muka..
Guna kat badan...rasa segar + tak melekit mcm sabun lain..ingat pas ni nak try guna kat kepala...ok utk kelemumur eh?
FAZIANA, SEREMBAN.

HILANGKAN GATAL KULIT KEPALA

Suami saya suka dengan sabun ni..masalah gatal kulit kepala xde lagi
ROZI, KL.

HILANG GATAL2 DI MUKA

Seronoklah pakai sabun tu..muka x gatal sbb resdung..
Husna KL

SELESAIKAN MASALAH KULIT MUKA

Anak akak serasi la dgn sabun ni..ubat2 dari pakar kulit dan lain2 krim pon x serasi..nampak reduce la kasar2 kat muka dia..
Sally,KL

HILANG TOMPOKAN GATAL2 DI TANGAN..

Saya pakai sabun ni..hilangla gatal2 kat tangan ni..kalau tak selalu merenyam je dan skrg ia nmpk kering dan selesa..
Mai, Along, KL

Friday, December 18, 2009

TESTIMONI MINYAK LINTAH HERBA

DAGING TEPI KUKU TERSIAT..BENGKAK, BASAH..TERUS KERING

Sy telah tersiat daging kaki di tepi kuku ibu jari kaki..tak pasal2..luka menjadi2..basah dan membengkak sampai 2 minggu..nk pakai kasut pun seksa..puas la bubuh mcm2 ubat..minyak gamat, minyak sawda yang ada..tapi x kering2..tp bila cuba minyak lintah herba ni..1 hari je dah kering dan mengecut...dan terus tak sakit..dan sembuh..alhamdulillah..
~Za, KL

MACAM PKI BOTOX LA PULAK..

Saya mmg biasa buat rawatan terapi lintah kat muka..bila saya dpt Minyak Lintah Herba ni pun saya sapulah kt muka ni ala-ala pakai night cream sebelum tidur..bila saya amalkan selalu.. kulit muka saya tegang, halus dan cantik..x sangka pulak..
Marfuah, Johor Bharu.

KUKU CENGKAM TERSELAMAT DRPD DICABUT OLEH DOKTOR

Kak bersyukur banyak2..hr tu pegi jumpa Dr kuku kak ni nk kena cabut sbb dah teruk..x boleh diselamatkan..kak risau sangat. Abis tu..kak ikhtiarkan siram Minyak Lintah Herba kat tempat yang bengkak tu, memang tak sangka..terus kecut dan kering, alhamdulillah...dan terus baik sampai sekarang..
Marfuah, JB

LUKA KHATAN BERNANAH, BENGKAK..PULIH DLM MASA 1 MALAM

Anak saya Amirul, mmg berisi badannya dibandingkan dgn rakan2 yang lain..bila berkhatan ni, masalahnya ialah luka khatannya tidak sembuh2, masih bengkak, sakit dan bernanah berbanding rakan2nya yang dah lama sembuh..bila saya dapat Minyak Lintah Herba ni saya pun tuang/sapu pd luka tu malam sebelum tidur..apa yg mengejutkan, pagi esoknya luka dia dah kering dan bengkak pun dah kecut..syukurlah, kawan2 yang dapat tau terus order 5 botol Minyak Lintah Herba ni..
Ibu Amirul, Johor Bharu.

BENGKAK SURUT..

Kepala saya bengkak dek penangan lembu2 hari tu masa nk buat korban..lama jugak x surut2..tapi bila sapu dengan Minyak Lintah Herba ni..nampak alhamdulillah ..cepat kesannya..
Mat Asripin, Rawang.

Saturday, November 21, 2009

TESTIMONI JAMU PELANGSING

DAH MACAM2 CUBA UBAT HOSPITAL DLL TAPI YANG INI BERJAYA

Kak ni surirumah sepenuh masa, anak2 pun dah besar..so, x banyaklah aktiviti..badan pun cepat naik. dah mcm2 kak cuba ubat..tp x berjaya turunkan berat badan, alhamdulullah bila amik jamu Pelangsing MAS baru 2 minggu baju dah boleh pakai..walaupun berat belum nampak turun tapi badan rasa kemas dan selesa...

KAIN YG SEMPIT2 DAH BOLE MASUK..

Za, terima kasih la ye, kak dah makan jamu ni..mmg ada kesan, kalo dulu baju dan kain yg sempit x leh pakai sekarang dah boleh..kak jadi x lalu makan..
Izah, S.Alam

x RASA LAPAR..

"utk pengetahuan, berat sblm amik jamu 68kg, 5 hari selepas makan jamu saya timbang 66.3kg..saya makan ikut dos yg diberi..memang xde rasa lapar walaupun cuma makan sikit. Jamu ni serasi la untuk saya...berbaloii..harga pon murahh"

--Azmawati, Tmn Kosas (sms)

oo..patutla dia nampak kurus..

"Dah 3-4 orang kata dia tu nampak kurus..rupanya bila dirisik2 dia dah makan Jamu Pelangsing Muna Asy Syifa la..tu pun katanya baru 1/2 botol..pipinya dah nampak cengkung, x chubby cam dulu..ooo..patutlah.."
Yana, Ijan, Wan..KL

Saturday, June 7, 2008

TESTIMONI KACIP FATIMAH MANJAKANI

BULAN KE EMPAT DAH MENGANDUNG..
Salam. Kak, saya dah mengandung...baru je nak start mkn blan keempat kacip ftmh n sihat wanita, dah mengandung :). Alhamdulillah rezeki. Blan 3 ni br nak tentukan ada 1 atau 2 baby :). scan awal bln hari tu nampak mcm 2 :). nanti nak order set bersalin plak insyaAllah.
(Sblm ini, customer ini telah menerima DNC, bukan sebab gugur, tapi tali IUD putus dan pendarahan hampir 2 thn. Dah x tahan mkn ubat hormon, dia mencuba cuba Kacip Fatimah & manjakani+ dan sihat wanita. Beliau bersyukur banyak2, darah berhenti hari ke 3 makan..)
SARAH

HILANG KEPUTIHAN, BADAN RINGAN
assalammualaikum muna,saya baru sebln guna kcp ftma & sihat wanita.brsyukur sgt2 kerana mslh kputihan saya byk brkurangan.bdn ringan.sblm ini saya mngalami rasa pelik di bhg ari2 sblh knan seolah2 ada benda brgerak2 di dlmnya ibarat grakan bayi dlm 2 ke 3 saat.risau dibuatnya.stlh memakan ke2 jamu,al...hmdulilah sehingga saat ini tiada lgi grakan.tpi asek buang angin jer..hehehe..
NOR

ASSALAMUALAIKUM SEMUA. DPT TESTI KACIP PEPAGI NI NK SHARE UTK SEMUA. DIKIRIM OLEH CUST MELALUI DEALER MAS MELALUI SMS.
"ok sgt2 lah jamu tu..akak dah try byk jamu, pernah yg mahal, dlm rm80 pun ada, tp yg Ana punya ni lg hebat..ada ummph! Heee..akak rasa tak nak tukar yg lain lg. Ni mmg best, bdn rasa ringan, pas tu period lancar.Yg tu...t tut tut..pon wow. haaa.."
PERIOD BERHENTI SLPS SETAHUN BERTERUSAN

‎" alhamdulillah la..suami saya elok pulak mkn jamu gout ni..baru 1/2 botol mkn..dah 2 tahun dia sakit ni. Minggu pertama asik membuang je, tapi bkn cirit-birit..bila dah seminggu dah x membuang..tapi sendi2 kaki dah x sakit, makan udang po...n boleh..selalu sakit. Anak kak saya pun dah ok periodnya, dah 1 thn period x berenti2..tapi bila makan kacip dan sihat wanita hampir habis botol tu..period pun dah ok. Saya ingat nak jadi dealer la.."
Pn. Zanida, B. Serai.


SENGAL BADAN HILANG/ BADAN SIHAT
saya pun makan sihat wanita dan kacip fatimah beli set bersalin besar dari akk...saya ceaser,makan lepas sebulan.....yang saya perasan,sengal2 badan ilang dan badan rasa sihat lepas makan sihat wanita....syukran.Ingat pasni nk order yang lain2 plak.
Masyeerah

NAIKKAN PERANAKAN/KULIT CANTIK HALUS

yati: salam...dah makan sihat wanita & kacip fatimah...kulit bertambah cantik,halus,,,tapi period lak lambat datang,,,bawah perut asyik sakit je..apasal ek???

MAS: salam..
alhamdulillah..mslh period tu xpe..itu healing crisis utk naturalkan mn2 yg x sihat..jgn risau, period gelong pas mkn jamu mmg biasa..bila mslh dah selesai..insy, akan kmbali spt sediakala..tq

yati: (SLPS 1 BLN)
salam kak...alhamdulillah period dah datang semula setelah sebulan makan jamu ni..sebelum ni peranakan saya mmg turun ke bawah.,tadi berurut akak yang urut cakap rahim saya dah naik kembali..tq...lepas ni boleh teruskan makan jamu ni... :))


MAS: syukurlah..moga MAS terus membantu..


KULIT CANTIK/BADAN CERGAS

alhamdulillah ubat kacip fatimah dan sihat wanita sgt serasi dengan sy.kulit bertambah cantik dan badan bertambah cergas...bila bersama dengan suami pun tak letih...syukur pada allah di pertemukan dengan jamu akk ni.sy bercadang nak buka kedai tuk jual jamu akk ni .tp tptnya di kelantan sbb tumpang kedai adik saya.insya allah dalam masa terdekat ni.nanti bila saya dah bersedia dgn modalnya nanti saya akan call akk.k wslm.--ayu


BERSYUKUR KEHADRAT ILLAHI (luahan kesyukuran pengguna yg dihantar melalui email)

SALAM
Kak Muna, sya besykur sgt2 pd ALLAH krn pertemukan sya dgn ubat MAS yg sesuai dgn diri sya.
utk pngtahuan, sya diberi ujian dariNYA sakit yg tak menentu slpas mnjlankan pembedahan tulang pinggul pd 2006.
brmacm2 ubat sya mkan,nak dkira kos perubatan sya smpai beribu-ribu tapi belum dijumpai ubat yg sesuai dgn sya.
tak kira hospital maupun traditional apa org kata ubat tu ok sya beli smpai x kira kos asalkan saya shat spt org lain.
kini kesan dari pmbedahan tersebut timbul masalah pula pada tulang belakang sya.
Ibu sya tak hnti2 support prblanjaan mbli ubat utk mnyembuhkan anaknya. namun blum dizinkan oleh ALLAH keberkesanan yg sepenuhnya.
apapun sya tak berputus asa mncari maklumat ubat diluar ataupun di internet.
Tahun 2009 sya dpetemukan jdoh,usia perkhwinan kami dah lebih setahun tapi msh blum dkurniakan zuriat yg d tunggu2.
sya berusaha mnymbuhkan sakit belakang mana la tau sya dberi zuriat ,InsyaAllah.doa2kan la untuk kami.
nak jd ke cite sya bkak internet cari ruangan ubat subur, terbacalah produk MUNA ASY SYIFA.
sya cuba beli gan pngedar kat paka, Alhamdulilah selepas seminggu sya mkan sya rasa betul2 nikmat hidup sya,
ubat yg sya mkan MANJAKANI dan PIL SUBUR. rupanya2 dgn izin ALLAH ubat yg sya mkan ni telah mberi keberkesanan
pada dri sya.seblum ni sya x boleh tunduk ambil barang2 jatuh kat lantai, duduk lama di kerusi, pinggang sya sntiasa bdenyut2 sakit.
bla sya rasai sndiri kesan ubat ini sya terus jd pengedar krn mak dan kawnnya suruh sya bli ubat SIHAT WANITA dan MANJAKANI.
utk pngtahuan ubat ni blh hilang sakit blakang, urat2, pinggang, sendi2 kt bdan kita. badan kita jd cergas terutama wktu bagun tidur.
sya btl2 bsyukur krn hajat sya utk hdup shat spt org lain dah tercapai. smalm sya dah order produk MAS lg utk sya dan fmly.
sape2 yg trsa bdan sakit2, letih wktu pagi2 eloklah mkan manjakani dan lain2 krn ia adlh herba.
Ini dgn ikhlas hati bdasarkam pnglaman saya mkan jamu MAS(MANJAKANI dan PIL SUBUR) lps ni sya nak tambah dgn SIHAT WANITA
yg sya telah pun oder.
waktu ptang sya suka mndi daun herba MAS utk segarkan bdan, skrg pun sya order lg daun herba ni sb best sgt amalkn mandi daun ni.
CUBALAH UBAT NI DENGAN NIAT YG BETUL. BYAKKAN BERDOA DAN BERSYUKUR PD ALLAH. AMIN.
SALAM
ZAI, KEMAMAN.

HEBAT, BADAN ANGGUN BILA PAKAI APA SAJA, KAWAN PUJI

"Salam. Hebat dan bestnya jamu periuk, Sihat wanitadan kacip Fatimah Muna Asy Syifa. rasa lbh sihat dan meyakinkan.kalau dulu rasa semua pakaian yg dipakaigelebeh je dan x sesuai..tapi skrg rasa bolehla kalau nk bergayatu..masuk jesemua pakaiannampak ANGGUN gitu. tksh kpd pengadunnya. smga selama2nya ubat iniberkualiti..tkssh. "baru je 5 bln guna dah nampak hasilnya. Boleh juga menghilangkan rasa sakit2 bdn dan letih. Kpd yg baru nk cuba boleh guna tanpa was2. x kenal maka x cinta cuba guna pasti cx kecewa.

"sedang elokla bdn saya..x la kurus sgtkwn2 puji..he he
"kawan2 pon ada cakap aritu dia makan ubat tu lepas tu sakit lutut dan sakit pinggang hilangdan dpt solat dgn sempurna"

Kawan ada cakap ari tu, dia makan jamu ni lepas tu sakit lutut dan sakit pingganghilang dan dapat solat dengan
sempurna
"kawan2 yg cuba ari tu, sy ada tanya..dia kata ok dan terus order sendiri kt stokis dan dia kata kawan2kt opis tempat diakerja pon order juga.
Ina, Bangi. (dihantar melalui sms)

MEMANG BEST

alhamdulillah mmg best...tu yg nak cuba lg yg lain nih...tima kasih kak...
shahnaz

BILA X MAKAN JAMU NI, PERUT CEPAT MEMBUNCIT

salam akak,
hari tu ita cuba tak makan kacip fatimah ngan sihat wanita dekat sebulan,nak tahu apa yang jadi...perut cepat membuncit..lepas tu kan kak perut pun rasa sebu2 je,angin tak nak kuar..
cuba makan jamu mak mxx dxxx,tapi tak jalanlah kak,jamu family akak jugak yang serasi..
sekarang ni ita tengah makan jamu pelangsing..nak cuba..ada turun berat badan ke tak..
dalam masa yang sama ita sauna dengan dedaun herba untuk cepatkan lagi penurunan berat badan..nak bersenam tak sempat,sauna jelah yang ita boleh buat sekarang ni..makan pun ita dah start control..la ni berat 69-70kg..berazam ni nak turun berat badan,,bukan apa dah sakit kaki kalau banyak berjalan..
malam-malam tidur kena tinggikan kaki..
ita, Putrajaya.


ALHAMDULILLAH..JUMPA PENYELESAIAN SLPS BERTAHUN MASALAH PERIOD/ JUMPA PAKAR

Memang benar, ini kali ke2 saya beli product ini tak silap bulan Jan atau Feb dalam tahun ni.
sebelum ini memang saya ada masalah
1. semasa peringkat remaja, period tak betul perjalanan kadang kadang - 2,3 bulan tak datang tapi ok lar 7/5 hari saja darah keluar
2. selepas kawin.....masih macam tu lepas tu teruk sikit datang berketul2 tapi ok la
dalam 7 - 10 hari
3. selepas 6 tahun hidup bersama , kami berpisah sbb saya masih tak dapat beri anak pada suami , period macam tu juga
4. lebih 10 tahun , masalah period semakin teruk, saya ada pergi klinik perempuan (Onny - pakar sakit puan) dia ada bagi ubat hormon tapi sblm tu macam ada buat cuci sikit lar dekat rahim, ok lar dalam 1 tahun tu tapi tak mau la makan terus ubat hormon sbb badan semakin naik then dengar cerita dari org ramai tak elok juga makan ubat tu selalu....lalu saya stopberjumpa dan makan ubat tu. saya biar kan dalam masa 1 ..2 tahun masih macam tu , dalam jangka 4 tahun sudah, semakin teruk period saya ini sampai 20 hari darah kotor datang. orang lain dalam sebulan 7 hari datang kotor tapi terbalik pulak pada saya 7 hari aja bersih. nak sembahyang pun rasa macam tak betul2 suci. 1 hari kena salin pad 4/5 kali siang dan malam kena usaha beli pad yang panjang dan boleh tampung heavynya, itu pun kena tukar 2 kali...... kemudian 3 tahun sudah, company ada supplykan medical check up, bila setiap tahun ambil ujian darah....doktor selalu marah saya sbb darah merah saya memang kurang....lebih kurang 4 point tak cukup menampung tubuh badan saya. tapi dalam masa tu saya tak pernah merasa penat /letih atau pening2....ok aje.
sampai la 1 tahap tu lepas membasuh bilik air, tiba2 saya rasa nak pitam. dan apa yang doktor jangka kan pada saya benar2 terjadi....allhamdulillah tak melarat teruk saya masih boleh mengimbangi tubuh badan saya.....sblm tu macam2 ubat dah saya makan...n kawan2 rekomen kan tapi masih macam tu juga.kemudian dalam tahun sudah saya pergi semula klinik pakar puan dulu (doktor onny) masuk 2 pine darah ....1 /2 bulan ok sikit tapi setakat mana la nak diulang selalu dengan bayaran yang agak lumayan juga lalu saya berusaha mencari masalah wanita ini dalam semua website sehingga la jumpa ubat akak ni....bertawakal aje pada Allah s.w.t dah sesungguh nya saya benar2 merasa bersyukur sangat pada Allah dan akak akhirnya ubat ini benar2 sesuai dengan tubuh badan saya. lalu saya order dengan akak , bila dapat aje saya terus saya makan ..memandangkan masa tu saya dah period lebih 14 hari saya tak peduli dah makan sampai tak kira bila harus stop makan ubat tu....1 1/2 botol ubat ( saya beli 2 botol dulu) saya makan tiap hari ikut aturan yg tertulis 2 pagi dan 2 malam dalam pada itu darah pun dah berhenti dan kering...dan akhirnya saya stop makan ...allhamdulillah dari bulan 2 hingga bulan lepas period saya tak heavy dah, dah tak ada ketul2 atau darah merah yang pekat jernih dah , sekarang hanya 6 ke 7 hari saje datang kotor ....tapi bulan ni macam tak betul pulak, risau pulak akan berlanjutan sbb 2 - 6 sept dah period dah tapi 14 sept malam dia datang pulak sampai hari ni masih period....ubat pulak dah habis langsung tu yang saya order n nak cepat2 ni...tak sanggup nak menaggung macam dulu.


MMG POWERR, KUAR ANGIN, KULIT CANTIK, X BOLEH TANDING JAMU LAIN, BERBALOI

Salam kak, nak bagi testimoni ni..kacip Fatimah dan Sihat Wanita ni mmg powerr lah kak. habis angin dalam badan semua kuar..baby pon sama..kulit muka pun tambah cantik dan berseri, saya dah cuba macam2 jamutapi tak boleh tanding Muna Asy Syifa, harga berpatutan pulak tu, berbaloi-baloi..

Pn. Ita (sms)

BETULKAN PERIOD DAN PREGNEN SLPS MENUNGGU 3 THN, DARAH KETUL KELUAR

Salam,

Pada tahun lepas period saya tidak menentu.Kadang 2 bulan sekali period datang.Tetapi selepas meggunakan kacip fatimah n sihat wanita masuk botol kedua period saya datang setiap bulan. Dan pada 17.04.2010 saya disahkan mengandung yang selama ini saya menunggu 3 tahun.Tetapi ia tidak lama. Pada 21.04.2010 saya mengalami keguguran dan ketika itu kandungan saya 6 minggu.Dr sahkan saya complete misscariage.Selepas saya keluar dari hospital saya mengalami sakit perut yang amat sakit. Saya telah memberitahu Kak Saliza ubat ape yang sesuai untuk saya. Saya telah makan sihat wanita dan kacip fatimah.Saya mula makan pada hari sabtu dan alhamdulilah sakit perut saya beransur pulih dan darah kotor yang masih tertinggal terus kuar berketul2 serta merta.Alhamdulilah hari nie saya boleh bergerak seperti biasa.Terima kasih Munaherbs.


Azi
Pandan Jaya. (email)

SEBELUM NI PERUT SEBU..X SELESA MCM ADA ANGIN..

salam akak, camane bisnes ok?
akak saya ada makan jamu akak tu..
ok la ubat akak tu.. bila saya makn ubat tu kacip fatmh n sihat wanita perut saya rasa ok...
sblum ni perut selalu rasa tak selesa sntiasa rasa cam ada angin je...
nak buang angin pun susah.....
tapi pas cuba jamu akak tu alhamdulillah sedap je rasa perut ni
buang angin pun senang...
~Diyana, Ukay Perdana.

SELESA BILA BERSAMA ..KURANG LETIH

salam

akak, ada ubat utk darah tinggi tak

kacip fatimah tu bagus la..

terasa perbezaannya..

Muna Asy Syifa:

apa yg beza?

ieda :

tapi la ni saya tengah period..bila plak boleh makan

lebih selesa la bersama suami..kurang letih

(perbualan melalui YM dengan customer)

Buasir agak teruk..dah xde darah lagi..
Saya ada buasir ..walaupun x teruk sangat tapi kalo buang air mesti luka balik dan berdarah.. selepas makan Kacip Fatimah maintain dan ikut dos dia..alhamdulillah, luka semakin sembuh dan xde darah lagi..
My, Setapak.

Senggugut teruk..sll nk pitam..skrg dah boleh shopping, kwn2 hairan
Kak, sejak sy amal makan Sihat Wanita dan kacip ni kan..saya dah x rasa senggugut langsung..kawan2 serumah pun hairan, kalau selalu mesti 'flap'..sbb tu lah sy jumpa kak ni ..sbb nak jadi pengedar la pulak..he he..
Jam, Keramat.

Badan makin slim, lawas buang air..

saya dah amik sihat wanita n kacip fatimah manjakani dah seminggu ..guna tongkat juga...
memang rasa badan sengal2 skit n cepat rasa ngantuk..mungkin healing crisis..tapi kawan2 kata badan saya dah kurus skit..heheheh..
saya ader masalah nak membuang..tapi la nie pagi2 jer mesti buang dulu best perut pon kempis..
tongkat jgn cakaplah..hubby hari2 mau...hehehehe
A.M, Keramat

Dah 6 bulan tak datang period..baru nak masuk botol kedua dah period

"salam. akak, saya dah period..alhamdulillah..syukur sangat..baru hari ni..masih sikit keluar... Terima kasih kak eh..apa yg perlu saya buat lepas ni.."
azi, pandan jaya (dikirim melalui sms)

Power...masalah semua selesai
Saya dah try kacip fatimah n sihat wanita...Nama pun kacip..hihi.. :mrgreen:Pehh...mmg power la jamu ni...masalah semua selesai!ehem,ehem... :D :D :D
klu saya nk order lg nnt,blh la bg diskaun skit ye..hehe.. :lol: :lol: :lol:
-Pembeli, KL

Period semula, keluarkan darah kotor beku dan berketul, perut x buncit
" Period saya datang semula berketul2, beku dan banyak setelah lebih 9 bulan tak datang. Puncanya kerana saya mengambil suntikan pencegah hamil selama setahun. Sebelum period keluar, keadan saya tak stabil, x sihat, mgkn hormon x betul. Perut buncit dan sebu. Bila dah makan KACIP FATIMAH MANJAKANI sering buang angin yang busuk dan buang air besar. Perut rasa lega. Dgn darah yg byk dan berketul, saya jumpa doktor kerana risau tapi dia mengesahkan itu darah kotor yang lama tersimpan dalam badan. Dia bertanya apa yang saya makan. Saya tunjuk jamu yang saya makan dan dia kata jamu ni memang bagus. Sekarang saya pun jual jamu ni kerana keberkesanan yang saya rasai sendiri"

--Pn. Izan, Rawang--

Kuruskan badan, cantikkan kulit

"Suami saya kata badan saya semakin langsing...baju-baju saya pula semakin longgar semenjak saya mengamalkan makan KACIP FATIMAH MANJAKANI. Kulit saya pula menjadi semakin gebu...macam lembab selalu tapi bukan sebab peluh...nampak sentiasa 'moist' la orang kata. Sebelum ni kulit saya kering. Paling penting...hubungan saya dengan suami semakin hangat"
--Pn.Ani, Rawang.

Masalah hilang nafsu/ dingin
“Saya seorang isteri, mempunyai 3 orang anak. Sejak melahirkan anak yang ketiga saya sering tidak merasa ghairah dan kurang nafsu dan rangsangan untuk bersama pasangan. Masalah ini amat merunsingkan hati saya dan saya tidak tahu bagaimana untuk mengatasi masalah ini hinggalah adik saya memperkenalkan KACIP FATIMAH MANJAKANI dan SIHAT WANITA. Sekarang saya rasa bahagia kerana telah berjaya menghapuskan kebuntuan dan paling menggembirakan saya dapat memberikan kepuasan maksima kepada suami saya”
--Ani, Tampin

Mengatur semula peredaran haid
“ Saya mempunyai masalah haid yang berpanjangan. Keadaan ini amat menyukarkan saya untuk menjalani kehidupan seharian yang saya anggap tidak normal sebagai wanita. Masalah saya akhirnya selesai setelah saya mengambil KACIP FATIMAH MANJAKANI. Keadaan haid saya kembali normal seperti sediakala. Syukur …
-Zai, Cheras.

Membersihkan kencing kotor lawas buang air besar, cantikkan kulit
“Sejak saya mengambil KACIP FATIMAH MANJAKANI Saya dapati kencing saya tidak kotor lagi, di samping melawaskan pembuangan air besar. Kulit-kulit yang gatal, luka dan berpanau juga semakin bertambah baik malah semakin halus.”
-Habibah Hamzah, Serendah.

Mengetatkan, dapat pujian suami
“Saya bukanlah seorang yang suka makan jamu dan tidak pernah mengambil jamu, tetapi semuanya berubah apabila saya mencuba KACIP FATIMAH MANJAKANI. Saya rasa satu perbezaan yang amat ketara apabila bersama suami. Saya dan suami amat berpuas hati dengan perubahan yang memberangsangkan ini”
-Ida,
Keramat.


Menyelesaikan masalah period yang tidak datang
"Saya berumur awal 40-an. haid saya terhenti sejak setahun yang lalu dan sepanjang tempoh itu, saya mengalami perubahan emosi yang tidak menentu. Setelah 2 minggu saya mengambil KACIP FATIMAH MANJAKANI dan SIHAT WANITA haid saya kembali semula seperti sediakala. Saya sendiri pun tidak menyangka secepat itu. Alhamdulillah..."

-Pn. Eda. Bkt. Antarabangsa.

Merawat keputihan.
"Saya dah makan KACIP FATIMAH MANJAKANI. Alhamdulillah, tak sampai pun sebotol saya makan, keputihan pun dah hilang"
--Hamba Allah, K.L.

Mengurangkan air yang banyak
"Saya rasa amat tidak selesa apabila bersama suami kerana menghadapi masalah 'becak' kerana air yang banyak. Keadaan ini mengganggu hubungan kami. Sehingga kini, saya telah mengamalkan KACIP FATIMAH MANJAKANI dan ia dapat menyelesaikan masalah yang saya hadapi".
--Nie, Ampang.

Hilangkan rengat selepas bersalin, sembelit
"Saya pernah menghadapi rengat (sakit perut selepas bersalin) yang amat sakit seperti hendak melahirkan buat kali kedua. sakit perut seperti angin yang berketul-ketul kerana peranakan yang mengecut. Saya makan KACIP FATIMAH MANJAKANI. Alhamdulillah, ia banyak membantu saya dan saya telah menyediakan stok untuk menghadapi saat-saat sedemikian semasa bersalin anak yang ketiga. Sembelit juga tiada lagi."
--Za, kl

Kulit cantik
"Sejak saya makan KACIP FATIMAH MANJAKANI saya dapati satu perubahan yang amat baik sekali pada kulit saya yang semakin gebu, lembut dan halus. Sehingga suami memuji dan kawan-kawan bertanya apakah rahsianya."
--Jah, K.L.

Hilangkan gatal-gatal/ panau
"Anak lelaKi saya berumur 13 tahun menghadapi masalah gatal-gatal kulit dan panau yang banyak di badannya. Oleh kerana saya mendapat tahu bahawa ia boleh mencantikkan kulit, saya telah memberikannya makan KACIP FATIMAH MANJAKANI dan saya dapati perubahan yang baik sekali apabila dia telah sembuh daripada masalah kulit yang dihadapinya sekian lama"
--Yah, Rawang.

Menghentikan period yang berpanjangan
"Kawan saya period tanpa henti. Keadaannya amat mengganggu rutin sehariannya. Saya telah memberikannya KACIP FATIMAH MANJAKANI untuk diamalkan setiap pagi dan petang. Alhamdulillah periodnya telah berhenti dan teratur seperti biasa"
--Yah, Rawang.

Mengetatkan, kemesraan hubungan suami isteri
"Saya mengamalkan makan KACIP FATIMAH MANJAKANI untuk mengekalkan kesihatan sebagai seorang wanita. Hasilnya memang cukup hebat kerana sering mendapat pujian suami. Terima kasih kepada KFM"
--Hamba Allah.K.L

Menetapkan rahim pada tempatnya
"Saya sering menghadapi masalah turun peranakan khususnya apabila lebih melakukan kerja-kerja seharian. Sejak saya mengambil KACIP FATIMAH MANJAKANI masalah itu tidak lagi saya hadapi"
--Lie.K.L

Mengeluarkan darah beku, sakit perut/ pinggang yang berpanjangan selepas bersalin.
"Teruk sungguh pengalaman saya bersalin kali ni...lepas dijahit luka saya, pendarahan berterusan hinggakan asyik kena jolok aje...hanya tuhan je yang tau sakitnya. Yang teruknya...sakit tak henti dan berpanjangan pada sekitar perut, pinggang seperti nak bersalin semula. Sampai hari ketiga,kerana tak tahan sakit, saya minta tolong kakak yang usahakan jamu Muna Asy Syifa' ni hantar apa-apa saja yang boleh bantu saya. Akhirnya, dia upah seorang budak untuk sampaikan pada saya KACIP FATIMAH MANJAKANI dan Sihat Wanita kerana nak cepat punya pasal. Kelakarlah jugak mengenangkan itu semua. Setelah saya makan, saya dapati darah keluar berketul2 seperti agar-agar, ngeri juga melihatnya. Alhamdulillah, sejak darah tu keluar sakit saya pun hilang. Syukur banyak-banyak pada Allah...
Pn. Hamidah, Kuang S'ngor.

Mengeluarkan darah hitam, berketul selepas period, selesa di kawasan peranakan, rawat senggugut
Saya betul2 terkejut apabila period yang hampir habis tiba2 datang semula sebaik sahaja saya makan KACIP FATIMAH MANJAKANI. Darah yang keluar pula hitam pekat dan berkeping2. Tempoh period saya menjadi panjang kerana itu. Walaubagaimanapun, saya rasa amat selesa pada kawasan peranakan yang selalunya seperti 'nak terkeluar' semasa period. Badan saya juga rasa ringan dan selesa, senggugut pun dah takde...
Shidah, KL

Menyelesaikan masalah period yang berterusan
Anak saya berumur 15 tahun. Mempunyai masalah period yang tidak teratur. Selang seminggu datang dan berhenti. Dah pelbagai cara dan rawatan saya cuba, tapi tetap sama bertahun2 begitu. Alhamdulillah, setelah diperkenalkan KACIP FATIMAH MANJAKANI bersama SIHAT WANITA, periodnya yang berpanjangan telah berhenti..
Umi Zuhayrah, KL

Merendahkan tahap kandungan gula dalam darah bagi penyakit kencing manis
Tak sangka pulak bila saya buat check up penyakit kencing manis saya, didapati kandungan gula dalam darah semakin menurun semenjak saya makan KACIP FATIMAH MANJAKANI. Mungkin kerana kandungannya yang pahit, membantu semua itu.
Hamba Allah, Rawang.

Keluar darah hitam pekat semula semasa berpantang
Saya baru bertemu dengan KACIP FATIMAH MANJAKANI ini dipenghujung fasa berpantang saya. Sebaik saya makan, darah nifas yang telah berhenti keluar semula dalam keadan hitam, pekat dan berketul. Saya amat terkejut dan apabila bertanya pada Muna, saya dinasihatkan utk terus makan kerana darah itu ialah darah kotor yang tidak habis keluar yang boleh menyebabkan fibroid atau barah rahim kepada wanita. Oleh kerana badan yang selesa dan kesan yang mengagumkan, saya telah meneruskan pengambilan nya sehingga kini.
Azie, Kuantan.

Keluarka keputihan...
"Saya makan produk jus herba yang terdapat di pasaran untuk tujuan kesihatan, malangnya saya mengalami keputihan yang berpanjangan dan gatal. Saya pun mengambil Kacip Fatimah Manjakani dan alhamdulillah...dalam masa beberapa hari keputihan tiada lagi dan saya rasa kering dan selesa."
Syad, Tampin.

Best...suami pun suka...
"Dah lama saya tak makan Kacip Fatimah ni...bila saya makan baru2 ni, terasa lebih seronok la hubungan dengan suami daripada sebelumnya...best, suami pun puji. Lepas ni nampaknya tak bolehlah tinggal lagi..."
--Pn.Wan, K.L

Selesaikan masalah vagina longgar selepas pantang..
" Saya bersalin agak teruk krn masalah anak terlilit dgn tali pusat, sakit bawah saya dikerjakan...kesannya, selepas pantang saya rasa ia longgar, seperti bunyi udara keluar masuk, seluar dalam pun sentiasa basah kerana ia seperti menakung air. Alhamdulillah, selepas saya amalkan KACIP FATIMAH MANJAKANI dalam masa 2 minggu, semuanya dapat diselesaikan. Lega rasanya..."
--Pn.Mai, KL.

Period terhenti 4 bulan, datang semula selepas 5 hari makan Kacip Fatimah
"Umur saya 20 tahun, bujang. Saya tak tahu kenapa period saya terhenti. Dah 4 bulan. Risau dibuatnya. Tapi selepas kakak saya beri makan Kacip Fatimah yang dijualnya, tak sampai 5 hari makan...ia datang semula. Syukur..."
--Cik Miz, Melaka.

Dah tak makan sebulan, bila makan balik...powerrr
" Hubby saya tanya kenapa rasa x seronok je, tak macam biasa. Saya dah tinggal makan sebulan sebab bulan puasa kena minum banyak air. Dia kata..ooo patutlah. Bila saya dah mula makan balik, dia pun kata powerr...he..he. Tak taulah kalau tak makan terus, bukan utk itu saja malah utk kesihatan yang menyeluruh"
--Pn. Z, KL

Atasi masalah kulit...
" Saya ni ada masalah gatal-gatal pada kulit...keluar bintik2 macam ruam, tapi bila dah ambil Kacip fatimah Manjakani...masalah tu takde lagi..."
--Comel, Dengkil.

Sihatkan peranakan..boleh ngandung lagi..
"Saya nak ngandung..anak yang last pun dah darjah 2..kak Muna suggest makan kacip n sihat wanita dulu utk sihatkan peranakan...pas amik 2 sesi dalam masa 5 bulan saya disahkan mengandung..syukurlah.."
--Akma, Rawang.

Macam anak dara/ badan cergas
askum kak.
kawan eda tanya kak ada ke jual tungku herbal untuk ibu sja. brape harga eda dan harga jual
ari tu dia ada pinjam tungku eda dia cakap bagus masa tu dia sakit perut dan rahim.Msa dia pakai banyak terkentut dan kluar angin dari mulut lepas tua dia kata lega.
eda pun serasi makan jamu tau kegatalan vgn pun dah hilang alhamdulillah (malulah nak bagitau) macam anak dara he he he
mak pun serasi makan jamu.dia kata badan dia cergas x sebelumnya. ok le kak
bye. wasalam
--Eda, Perak

testi daripada pengedar muna

axxxxxx8: sy nk ode kacip fatimah ye
syaz: ok
syaz: makan cemana,ok x
axxxxxx8: ok
axxxxxx8: xputus la ubt ni
axxxxxx8: bguss je
syaz: bagus2
syaz: hehe
axxxxxx8: akak pnah dgr cuxxxx?
syaz: pnah gak dgr cxxxxx
syaz: tp x pnah study la
syaz: ape tu ek
axxxxxx8: sejenis jus utk kesihatan
axxxxxx8: sy pnah try tp jd kureng skitla
axxxxxx8
: tp xleh lawan kcip muna asy syifa' le
axxxxxx8: kasi up skit
syaz: hehe ye ke..
syaz: alhamdulillah
syaz: bagusla kalo camtu
axxxxxx8: dulu masa amik sihat wanita n kacip lg ok
axxxxxx8: masa tu lpas bersalin
axxxxxx8: amik dgn amik akak la
axxxxxx8: jd bertenaga je wlupn bln posa n ada baby
axxxxxx8: search kt tenet je
axxxxxx8: nnt kita smbg ek
axxxxxx8: anak bgun lak
syaz: wokey
axxxxxx8 has signed out. (4/3/2009 9:14 PM)





TESTIMONI SIHAT WANITA

kulit putih,gebu

salam...
saya baru makan sihat wanita 2 botol. Selama ni saya tak perasan apa perbezaan yang saya alami setelah makan jamu ni. Tapi bila suami saya tegur baru lah saya tahu... suami saya bagi tahu kulit saya MAKIN HALUS & GEBU.

Dulu saya pernah makan ubat hormon untuk cegah hamilan, badan saya naik dan pada kulit badan mcm ada KUTIL2 KECIK, BANYAK DAN BWARNA COKLAT KEHITAMAN di bahgian leher sehingga bahu,. Sekarang kutil2 tu makin hilang dan mengecil... TK Muna AsSyfa

maktok sarah (testi yg dlhantar terus diruangan komen dibawah, tksh maktok)

puas hati, hilang lesu dan malas

mmg klu ikutkan sya pun takut tang pil2 nih..tp klu jamu yg ni sya tak takut sbb jamu 100%..xde pengawet...saya sebulan selidik tang produk2 syifa ni..puashati sbb sya sndiri amal sihat wanita..hilang lesu dan malas sya ni kak..klu minat g tau je erk..insyaallah bkesan...rata2 yg beli puashati..klu ade yg tk serasi tu ikut badan..

Ros

Kuar darah period hitam dan berketul

masalah: perod datang tiap2 bln, hari kedua dah habis, sakitnya hanya tuhan je yg tahu

Kak tima kaseh ya bg nasehat aritu (mula2 mkn sakit, muna cadangkan kurangkan dos utk permulaan diikuti dos yg betul jk sakit dah tiada), mmg betul period kali ni kuar darah itam ketul2

Badan Cergas....

Kak saya dh makan sihat wanita & kacip fatimah tu..alhamdulillah badan rasa cergas....Saya nk bertanya saya berminat untuk menjadi pengedar apa cara termudah?

faredah,parit buntar

Banyakkan air susu..

Salam Wani (pengedar)..tqvm..mmg btlla mkn jamu nimbykkan air susu..dulu saya cukup takut nak makanjamu takut air susu kurang..ternyata jamu muna asy syifa ni bagus sangat!!

sms drpd customer


produk muna berkesan dalam waktu yg singkat

Askum...sy pn ina dr kjg..2-3 hr lps sy ada send email pd muna ttg mslh haid sy yg keluar sikit2 dan berpnjgn...ptg td sy dh dptkn produk muna spt kacip dan s.wnita...dpt aje..sy terus mkn! menakjubkn...saat sy mndi mlm td...haid sy keluar seketul..lembik mcm agar2 cincau..brwrna merah hitam. lega sy rasanya..brsyukur sgt2. tak sangka produk muna bertindk dlm masa yg singkat..selepas ni sy rasa yakin utk mncuba prodk2 herba dan ksihtn muna yg lain. sbb sy yakin dgn kesannya. terima kasih muna, terima kasih bnyak2...wslm.
(email drpd pn. ina..tksh)

Menyembuhkan stroke, mulut senget selepas bersalin..


"makci nak bg tau ni..biras pada anak makcik ni umur 30an, cantik orangnya..tapi entah kenapa selepas bersalin jerr (anak ke3) mcm jd stroke terus kat mulut dia senget..doktor pun tak tau nak buat apa..tapi alhamdulillah, lepas dia ambik Sihat Wanita dan Kacip Fatimah dia dah sembuh dan senget pada mulutnya hilang. Ni makcik pun nak beli pulak sebab tombong macam nak terkeluar kerana makcik jaga cucu byk angkat2 agaknya.."
Makcik, Rawang.

Badan x sihat selepas bersalin..
Dulu isteri saya pakai set bersalin Axxxx, tapi badan seram sejuk tak selesai..macam demam, x sihat berpanjangan. Bila makan Sihat Wanita alhamdulillah..badan saya ringan dan sembuh daripada masalah tu. Sekarang saya dah pun menjual jamu2 ni..
Suami prihatin, PJ.

Badan sihat, pulihkan sakit/demam berpanjangan, lancarkan/ tambah darah

"Saya belum berkahwin. Dahulu saya sering demam, selsema, lesu, lemah badan pucat dan kesihatan sering tak menentu. Walaupun duit dah banyak saya laburkan untuk membeli ubat-ubatan moden termasuk menelan pelbagai vitamin tetapi semua itu tidak memberi kesan. Saya sering terbaring kerana sering tidak sihat.Paling menyedihkan, prestasi kerja saya merosot. Keadaan berubah sama sekali apabila saya diberi sebotol SIHAT WANITA untuk dimakan dan DEDAUN MANDIAN HERBA SAUNA sebagai mandian oleh kakak, teman sekerja saya. Sehari saya menggunakan kedua-dua produk itu telah menampakkan hasil di mana saya rasa amat segar, cergas dan bermaya.

Saya rasai satu kelainan yang amat berbeza sama sekali.Wajah saya kelihatan kemerah-merahan. Saya berasa hairan biasanya jika saya memakan jamu atau herba saya akan demam kerana panas tetapi kali ini tidak, kes yang sama berlaku pada kawan saya yang sensitif pada jamu. Saya difahamkan rupanya jamu ini mempunyai tahap kepanasan minima dan amat sesuai untuk sesiapa yang mempunyai masalah seperti saya dan kawan saya tadi.Sehingga sekarang saya terus menggunakan produk ini sebagai makanan tambahan dan bukan itu sahaja, malah saya telah membelikan SIHAT WANITA untuk ibu dan SIHAT LELAKI untuk bapa saya. Alhamdulillah…”
--Noor, Setapak.

Hilangkan sakit badan, letih, keluarkan angin dalam badan
“Saya telah berkahwin dan mempunyai anak. Saya bekerja sebagai penyelia kantin di sebuah sekolah. Saya sering letih dan sakit-sakit anggota badan setiap hari.ditempat kerja dan di rumah. Keletihan yang saya alami mendorong untuk saya mengambil SIHAT WANITA pada petang itu. Malam itu, saya rasa badan ringan dan sakit-sakit hilang dan saya sentiasa terkentut dan sendawa. Pengalaman itu saya kongsikan bersama suami sehingga suami saya pun turut mengambil SIHAT WANITA dan dia turut merasa perkara yang sama sehingga dia mengambilnya buat kali kedua pada keesokan paginya.”
-Miah, Keramat.

Hilangkan kekejangan otot, pitam dan lemah
"Saya berumur akhir 30-an. Menghadapi masalah anemia kronik. Selalu, apabila bangun tidur, saya akan berasa sakit-sakit otot, jari jemari saya kejang. Saya mudah pitam dan lemah. Alhamdulillah, baru 2 kali saya mengambil SIHAT WANITA semuanya hilang. "
-Pn. Ham, K.Lumpur.

Selesaikan penyakit barah angin
"Saya belum berkahwin, mengidap penyakit barah angin. Saya selalu berasa tidak sihat dan selesa. Alhamdulillah, sejak mengambil SIHAT WANITA, masalah saya dapat diselesaikan"
-Zilah, Ampang.

Muka merah berseri, hilang senggugut, suami suka
"Saya berumur 51 tahun. Sejak makan Sihat Wanita dan Kacip ni...anak saya kata muka saya merah dan berseri. Senggugut pun dah takde. Suami pula tersengih je...katanya macam dulu-dulu"
--Pn. Nor, Melaka.

Menambah tenaga, hilangkan sakit badan dan keletihan
"Kami selalu mengamalkan makan SIHAT WANITA untuk mengatasi masala sakit-sakit badan, sengal dan letih kerana bekerja. Kami dapat rasakan badan ringan dan segala sakit dan sengal, hilang dengan mengamalkan SIHAT WANITA ini. kami rasa semua wanita bekerja perlu mengambilnya kerana ia amat penting untuk memastikan tubuh badan segar dalam keadaan kita keletihan. Banyak membantu...cubalah.
--Ina, Ima, fiz
a. Selangor.

Menegangkan payudara , melancarkan perjalanan darah
"Saya telah mengambil SIHAT WANITA dan saya dapati breast terasa tegang serta terasa seperti pengaliran darah berjalan dengan baik seolah-olah seperti ada proses pengaliran air susu sewaktu saya menyusukan bayi"
--Yah, Gombak.

Sembuhkan tangan terseliuh dan kebas tangan, tambah tenaga
"Tangan saya telah pulih daripada sakit terseliuh serta kebas sebaik beberapa minit saya mengambil SIHAT WANITA . Sehingga kini saya terus makan lebih-lebih lagi untuk memberi tenaga sepanjang hari"
--Nis, Rawang.

Memanaskan peranakan, elak ejakulasi pramatang pasangan.
"Saya mengamalkan makan SIHAT WANITA untuk memastikan tenaga yang cukup dan hilangkan sakit badan setelah penat bekerja. Suami menggalakkan dan memberitahu bahawa peranakan/ rahim saya terasa hangat/ panas apabila bersama dan tidak lagi sejuk seperti sebelumnya. Dia terasa selesa kerana ia membantu untuk lebih tahan lama"
--Lie, K.L

Sembuhkan sakit pinggang, belakang
"Saya sering sakit pinggang dan belakang yang teruk kerana letih bekerja. walaupun telah diurut tetapi masih tidak sembuh. Namun, setelah mengamalkan SIHAT WANITA semuanya tiada lagi"
Leha, Banting.

Sembuhkan sakit urat, tegang urat di pinggul
"Saya pernah terjatuh satu ketika dahulu. Kesannya, sehingga kini terasa sakit dan ngilu. Ini menyukarkan saya bekerja dengan baik lebih-lebih lagi yang memerlukan pergerakan aktif sebagai pelayan kedai makan. Setelah mengambil SIHAT WANITA botol yang pertama, saya rasa amat selesa hingga saya mengambil semula untuk botol yang kedua"
--Mira, Pandan.

Lawas buang air besar, buang angin, sembuh sakit kepala
"Badan saya banyak angin dan selalu menghadapi masalah jika tersilap makan. Setelah mengambil SIHAT WANITA saya selalu sendawa dan terkentut. Badan tersasa ringan dan lega. sakit kepala pun semakin jarang berlaku"
--Ima, K.L

Sembuhkan sakit tumit, hilangkan sakit badan/ letih
"Saya menghadapi masalah sakit tumit walaupun tubuh saya tidaklah gemuk. saya juga sering sakit badan kerana letih bekerja. Nak urut, tidak sempat. Sayapun mengambil SIHAT WANITA dan hasilnya amat baik sekali kerana ia dapat membantu menghilangkan sakit-sakit yang saya alami, angin pun kerap keluar"
--Ina, Melawati.

Keluarkan darah kotor, bersihkan peranakan.
"Setiap kali semasa period dan selepas bersalin saya sering mengeluarkan darah yang berwarna hitam pekat sebaik saya makan SIHAT WANITA. Pada mulanya agak risau juga, tapi setelah dijelaskan oleh pihak Muna dan saya sendiri terasa selesa, saya berpuashati dengan hasilnya"
--Zah, K.L

Period tidak berbau/ hanyir
"Sejak saya makan SIHAT WANITA, darah period saya tidak lagi berbau dan saya amat selesa dengan keadaan ini"
--Zah, K.L

Menambahkan air susu/ susu tidak hanyir
"Saya menyusukan bayi sehingga umurnya mencecah 3 tahun. Walaupun pemakanan saya tidak seimbang (memilih makan), alhamdulillah ia sentiasa cukup dan paling menyelesakan ia tidak hanyir"
--Lie, Keramat.

Period datang semula pas 3 bulan tak datang
"Seronoknya saya period semula. Bayangkan dah 3 bulan x datang tiba-tiba. siapa yang tak risau. Pas saya makan belum sampai seminggu, ia datang semula. Syukur.."
--Cik Norshila, 17 tahun. Rawang.

Period tak datang, badan rasa tak menentu
"Dah lama juga haid saya tak datang, tak tau kenapa...sudahnya, badan saya tak selesa. Perut sangat sebu dan senak. Badan sakit-sakit, hingga saya berjumpa dengan Muna dan ingin mengambil Set Bersalin untuk saya pakai semahunya dengan harapan keadaan saya boleh pulih. Bila dia tahu saya sebenarnya tidak mengandung pun, dia terus menasihatkan saya ambil Sihat Wanita dan Kacip Fatimah. Dia kata 2 set jamu ni dah cukup. Setelah 2 minggu saya makan, keluar sedikit darah warna coklat dan terhenti begitu saja. Dia beri Tapal perut untuk atasi masalah perut yang tak selesa. Syukur alhamdulillah...period saya keluar seperti biasa. Sakit-sakit badan pun hilang"
--Pn. Ani, Bangi.

Jamu akak ni power lah..
" Kak, ni nak bagi tahu ni...tapi malulahhe he. sejak makan jamu kak rasanya macam anak dara baliklah. Terima kasih kak.."
Pn. Aida, Perak.

Atasi masalah senggugut...
"Saya paling ngeri bila dah tiba time period mesti mengalami senggugut yang teruk. Satu hari tgh sakit sangat...kak Muna suruh saya ambil Sihat Wanita atas meja dia. Bila saya makan 2 biji...rasa ketul2 dan menggelodak dalam perut saya hilang. Sakit pun beransur sembuh. Saya pun terus beli Sihat Wanita tu untuk bekalan saya"
--Mila, KL.

Hilangkan sengal dan sakit badan kerana letih bekerja.
"Kak tiap malam sering rasa letih kerana tugasan mengemas rumah di dalam dan luar yang banyak. Sejak makan Sihat Wanita, badan rasa ringan, tumit pun tidak sakit lagi. Minyak Terapi memang dah standby untuk urut lenguh2 atas katil"
--Kak Esah, Dengkil.

Rasa segar, hilang mengantuk...
"Hari ni kak rasa hairan nape tak ngantuk cam selalu, cergas...walaupun sedang puasa sunat...oooh..barulah teringat, baru Ist time hari ni ambil Sihat wanita"
--Fuzi, KL

Mengatasi masalah senggugut
"Selalu kalau period, senggugut saya teruk sangat sampai x boleh jalan..tapi bila dah amal makan Sihat Wanita sakit semakin berkurangan dan boleh bergerak seperti biasa..alhamdulillah.
--Ja, KL.

Payudara tegang
"Saya x perasan pun kelebihan Sihat Wanita ni dapat menegangkan payudara..tapi bila kawan2 bacakan, barulah saya perasan sejak makan Sihat Wanita ni payudara yang bersais kecil rasa lebih tegang dan puting timbul"
--J, KL.

TESTIMONI SIHAT LELAKI

Badan cergas

kak tunang saya makan kapsul sihat lelaki badan jadi cergas, x ngantuk2dan tu yg order lg..serasi dgn badan..


Kuat dan tahan lama (sms pengedar)


Pssssttt..nak bagi tau ada kastemer mkn sihat lelaki..jadi kuat dan tahan lama. tu yg oder2 botol lg tu..

ina

cergas,turun berat bdn

Husband baru makan sihat lelaki.hari ni genap 5 hari, mula-mula makan keluar jerawat satu badan,habis keluar kat muka, kepala, badan, tapak kaki.Mula-mula dia rasa risau, tapi dalam masa yang sama bila bangun pagi,kaki dah tak sakitm badan rasa cergas,tak cepat penat,kurang rasa lapar.Sebelum ni berat badan dalam 90kg+++.Semalam timbang dah 88kg. perut yang buncit pun dah kempis sikit.Husband kata bestlah jamu ni...bagus untuk kesihatan keseluruhan badan.

Puan Ita
putrajaya

Mengatasi masalah mati pucuk.
"Anak saya berumur 19 tahun, mengalami masalah mati pucuk kerana sering mengamalkan masturbasi/ onani selama lebih kurang 4-5 tahun. Saya amat runsing memikirkan keadaannya. Walaubagaimanapun, syukur...setelah saya beri makan SIHAT LELAKI dan mandi rebusan Dedaun Herba Mandian Sauna keadaannya semakin pulih dan bukan itu sahaja, malah dia semakin bertenaga membuat kerja-kerja sehariannya disebuah kilang. dia juga kini semakin bersemangat makan jamu tanpa saya suruh"
--Pn. Lie. Rawang.

Memberi tenaga, hilang sakit badan, tenaga seksual bertambah

“ Saya bekerja di kedai makan seawal 6.30am dan pulang 6.00pm. Saya sering kepenatan, kelesuan, lenguh, sakit anggota badan apabila sampai di rumah. Masalah saya akhirnya selesai setelah saya mengambil SIHAT LELAKI. Bukan itu sahaja, malah tenaga seksual saya amat memberangsangkan.
--Zainal, Tmn. Cheras Indah

Memulihkan tenaga, supplement semulajadi
"Saya bekerja sebagai penyelia dan menguruskan kemasukan dan pengeluaran barang-barang di beberapa tempat. Kadang-kadang saya terpaksa pulang lewat malam kerana situasi kerja yang tidak menentu. badan sakit dan sengal tidak terkata kerana tidak cukup rehat. Setelah saya mengambil SIHAT LELAKI, alhamdulillah masalah saya dapat diselesaikan. Saya rasa semua orang perlukan 'supplement' semulajadi untuk terus sihat dan membantu memulihkan tenaga khususnya yang banyak menggunakan tenaga seperti saya"
--Mr. L,K.L

Memperbaiki tenaga luaran dan dalaman
"Saya mengambil SIHAT LELAKI untuk memberikan kesihatan luaran dan dalaman saya. Alhamdulillah, sejak saya makan dengan teratur, ia amat memberi kesan yang positif terhadap tenaga luaran dan dalaman saya. Terima kasih kepada SIHAT LELAKI MUNA ASY SYIFA."
--Hamba Allah, K.L.

Mengeluarkan batu karang
"Suami saya berjaya mengeluarkan batu karang setelah beliau mengambil SIHAT LELAKI buat kali pertama dan belum pun habis sebotol. Dia amat berpuashati dengan perubahan baik pada tahap kesihatannya dan sehingga kini dia terus mengamalkannya"
---Pn.Yati, Banting.

Menyelesaikan masalah kencing tidak lawas, sebu perut
"Saya mengalami masalah pembuangan kencing yang tidak lawas. setiap kali saya membuang air kecil, saya rasa tidak puas dan kawasan perut bawah pusat terasa tidak selesa. Ahamdulillah, setelah saya mengambil SIHAT LELAKI semuanya selesai"
---Man, Banting.

Membuang angin, panaskan badan
"Saya makan SIHAT LELAKI setiap hari. Saya sering lawas membuang air besar dan sering keluar angin(kentut). Perut juga terasa selesa tanpa sebu-sebu seperti sebelumnya."
--Die. K.L