Terima kasih kepada para pelanggan dan pengguna produk-produk Muna Asy Syifa' di atas kepercayaan kalian menggunakan produk kami. Penghargaan yang tidak terhingga kepada mereka yang sudi untuk berkongsi pengalaman kepada semua. Testimoni di bawah merupakan pengalaman sebenar mereka yang telah menggunakan produk kami. Mudah-mudahan sedikit -sebanyak dapat membantu dan memberi gambaran kepada pengguna baru. Semoga Allah memberkati dan merahmati kalian. Jazakumullahu khairan kathira...

Our products


MyCartopia.com Click here to get one

Saturday, June 7, 2008

TESTIMONI JAMU PERIUK

Sedap badan, bertenaga...

"Kami merupakan kumpulan guru-guru di sebuah sekolah. Kami telah minum JAMU PERIUK beramai-ramai dan membeli mengikut giliran. Tujuannya ialah supaya kami dapat minum JAMU PERIUK ini secara berterusan memandangkan kami perlu menggunakan tenaga yang banyak untuk mengajar anak murid di samping bebanan tugasan lain. Kami rasa 'sedap badan' dan bertenaga, juga secara tak langsung merapatkan hubungan sesama kawan"
--- Pendidik Cekal, Ijok.

Beri tenaga..buang toksid

"Saya baru kena denggi dan masuk wad...badan rasa lemah, perut mual, loya sebu...tak tau nak makan aper. Saya cuba minum JAMU PERIUK utk bantu apa yang patut, manala tau berkesan. Alhamdulillah la..kira banyak membantu badan ni cpt bertenaga..pulih cam biasa..dan yang paling best kuar macm minyak2 kat najis..perut rasa lega..mgkn toksid2 dah keluar.."
--Dee. KL.

No comments: